Waarom is Theo van Gogh eigenlijk vermoord?

 

Al langer vroeg ik me af waarom men eigenlijk klakkeloos aanneemt dat van Gogh is vermoord om de film die hij samen maakte met Hirshi Ali. Ik vond het meer voor de hand liggen, dat hij vermoord is om de film waarmee hij op dat moment bezig was. De film 06/05, die gaat over de moord op Pim Fortuyn. Op zondag 12 december las ik op teletekst dat van Gogh in de film een verband legt tussen de moord op Fortuyn en een complot van de AIVD om Fortuyn het zwijgen op te leggen. Pim Fortuyn moest het zwijgen opgelegd worden, omdat hij het JSF-project (Joint Strike Fighter, editor) af wilde blazen. Het is dus ook niet raar dat van Gogh, het slachtoffer is geworden van diezelfde AIVD. Die natuurlijk de moord in de schoenen schuift van een makkelijk slachtoffer: ‘de Islamitische extremisten’. Is het niet een beetje erg toevallig dat de aanslag in Spanje precies 911 dagen na de aanslag op de Twin Towers was. (In Amerika bekend als 9/11). En dat de moord op Theo van Gogh exact 911 dagen na de moord op Pim Fortuyn was.

Door de dader van de moord op van Gogh in Islamitische hoek te zoeken en zogenaamd te vinden kan de oorlog tegen het terrorisme fijn gesteund worden. ‘Ja hoor, we hebben echt wel al die ‘veiligheidsmaatregelen’ nodig.’ Men hoopt dat het volk inderdaad uit zich zelf gaat roepen om deze maatregelen. En ja hoor, er wordt massaal ingetrapt. Het scenario van ‘Big Brother is watching you’ komt akelig dichtbij. Volgend jaar de verplichting vanaf 14 jaar om je te identificeren, voor je het weet lopen we allemaal met een chip rond, want dat is natuurlijk makkelijker dan altijd een identiteitsbewijs bij je te moeten dragen. Maar achter de schermen kunnen ze dan nog beter al je gangen nagaan. Verder zorg ervoor dat de economie naar de knoppen gaat, te beginnen in Amerika, en dan? Dan zijn we allemaal slaven van een paar rijke families, zoals de Bushes, die stevige banden met de Bin Ladens hebben, van de Rockefellers, die flink hebben verdient aan het inéénstorten van de Twin Towers via verzekeringsgelden. Mensen wordt toch wakker!

(Ik heb echter het vertrouwen in de toekomst nog lang niet opgegeven, want ook gebeuren er op dit moment heel veel hoopgevende dingen achter de schermen en die zullen gaan winnen. Dus wanhoop niet, maar wordt wakker, kijk op Internet en heb vertrouwen in de toekomst. Ze willen dat we de hoop opgeven, maar dat doen we niet)

 

            M. v.d. Muijsenberg

            Maasdonk

Theo's bookmarks.